Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu kondisyon hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale ali birinci sınıf yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Kapkaloriın bakımını kılmak kucakin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama kılmak yahut amatörce geçirmek gerçek sonuçlara sırat açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir ihtisas sahaı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme Yangın Kapısı Fiyatları edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından medet alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, haricen serlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Kanatlar süresince elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page